TorchCraft is de gezelligste server van Nederland. Naast veel gezelligheid hebben we leuke (en unieke) gamemodes, snelle servers en een leuk team die ook echt betrokken zijn met de spelers. Onze knusse community staat altijd open voor nieuwe spelers. We houden met regelmaat leuke events en updaten onze gamemodes regelmatig met nieuwe features. Kom je is langs?

We hebben verschillende Gamemodes, namelijk:

  • Survival: Een van de oudste survival servers van Nederland! We hebben twee survival werelden met diverse gave plug-ins. Ontdek de wereld van Minecraft in onze super gezellige community!

  • Skyblock: Onze skyblock server is recent helemaal gereworked! DE skyblock ervaring die je zoekt! Gezellige community en wekelijks nieuwe challenges!

  • Prison: Prison is onze rpg gamemode! Ervaar het echte boeven leven. 1.8 PvP!

  • Creative Ontdek de eindeloze mogelijkheden van minecraft creative. Op onze grote plots kun je zeker je creativiteit kwijt!

Discord! Join onze discord server om je helemaal aan te sluiten bij onze community. We hebben diverse kanalen en er is altijd wel iemand in voor een gezellige minecraft sessie in call! www.torchcraft.nl/discord

TorchCraft thumbnail